Milos Astrup Nielsen

Født 25.05.2012
Vægt 4010 g.
Længde 52 cm

Milos er født i Tvillingens tegn - Gemini - 21. maj - 20. juni
Tegnet Tvillingen styres af planeten Merkur. Fysisk er tegnet knyttet til hænder og lunger. Det siges at have en maskulin natur, og det er derfor meget ekspressivt i sin energiudladning. Det er et lufttegn, hvilket betyder, at det knytter sig til kommunikation, mental kontakt og social interaktion. Det er et omskifteligt tegn, hvilket forstærker evnerne til fleksibilitet og tilpasning. Planeter, der er placeret i dette tegn, vil ofte afspejle personlig intelligens, en ustyrlig nysgerrighed og et behov for at udveksle idéer med andre mennesker i et socialt miljø.

De negative påvirkninger af tvillingen viser sig ved et flygtigt og upålideligt sind. Tvillinger har en tendens til at involvere sig i for mange ting på én gang. Mennesker i dette tegn har ofte en kærlighed til idéer, men ikke noget synderligt behov for at realisere dem. Ikke desto mindre betyder dette en stor mental indsigt, til trods for at der tit er en form for splittelse blandt planeter i dette tegn. Planeter i tvillingens tegn viser meget stor alsidighed og mentale færdigheder i alle former for kommunikation.

Milos er ifølge det kinesiske stjernetegn drage
Dragen har en naturlig karisma, er meget sikker på sig selv og forstår at opholde sig i rampelyset. Den er interesseret i verden omkring sig og bliver optændt af nye muligheder. Dragen er præget af stor energi og selvtillid, og ved hvordan man skaber et indtryk. Mange drage-mennesker er meget udadvendt, fuld af energi og entusiasme, de er også stolte, som undertiden fortolkes som arrogance. Faktisk går den helhjertet ind til de fleste situationer, og hvis den bliver frustreret mod andre, er det kun fordi de ikke har dens udholdenhed eller færdigheder.

Kineserne siger, at himmel og jord er afbalanceret i livet for en person født i dragens år, og succes synes bestemt at følge dragen. Den er ærlig og kompetent, men også heldig. Selv om den er velsignet med lykke, er den også i stand til at bedømme en situation, og gribe ind på det rigtige tidspunkt med en spændende og kreativ ordning. Den kan hurtigt skifte humør, fra at være genstridig, til at være åbenhjertig, men der er som regel gode råd i dens kritik og forslag. Dragens selvtillid og tro på egne evner er enorm. Den handler altid med gode hensigter og er selv sikker på et positivt resultat, og ofte ender begivenhederne også som den havde håbet.

Her er Milos

Vores dejlige dreng Milos er født fredag den 25. maj 2012 kl. 19:44. Han var 52 cm lang og vejede 4010 g. på dagen Læs mere om Milos her...